HTML

Könyváruház

Könyvkereskedés

Friss topikok

Linkblog

2010.04.06. 15:17 Onlineprint

Paulina Éva: Hol vannak a jó pasik?

Akik megismerték Paulina Éva vitairatát, a Kiből lesz a jó nő? -Válasz dr. Csernus Imrének című könyvet, bizonyára örülnek annak, hogy hamarosan új kötetet is olvashatnak a szerzőtől.                                  

http://www.bellacafe.hu/wp-content/uploads/2010/03/Hol-vannak-a-j%C3%B3-pasik.jpg„Nincs egyetlen normális pasi sem! – Hányszor halljuk ezt az elkeseredett, indulatos panaszt barátnőnk, kolleganőnk szájából. Netán mi magunk is hasonlóképpen kifakadtunk már egy szerelmi csalódás, kettétört kapcsolat, fárasztó és lehangoló társkeresési kísérlet miatt. Van egy jó hírem meg egy rossz. A jó hír az, hogy minden híresztelés és hervasztó tapasztalat ellenére JÓ PASIK IGENIS LÉTEZNEK. A rossz hír az, hogy nagyon kevesen vannak. Vagyis – a nagy számok törvénye alapján – nem jut minden nőnek egy jó pasi. Ebből azonban nem az következik, hogy gyilkoljuk le tehát a környezetünkben élő vonzó nőket, mert ezzel növeljük az esélyünket arra, hogy találkozzunk egy jó pasival. Egy jó pasi ugyanis megvetne bennünket egy ilyen akcióért, mert nem igazán méltányolja a másokon való átgázolást. Nekünk, nőknek nagyon körültekintőnek, tudatosnak és szerencsésnek kell lennünk ahhoz, hogy találjunk egy jó pasit.” (Paulina Éva előszavából.)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr381899028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása