HTML

Könyváruház

Könyvkereskedés

Friss topikok

Linkblog

2010.04.08. 09:16 Onlineprint

Tolvaly Ferenc: 40 nap lélekúton

 

Borító: 40 nap lélekúton (Könyv) - Tolvaly Ferenc

A 40 nap lélekúton rendhagyó útikalauz. Az út nem a látható világban kanyarog, hanem a belső térben, ahol az olvasó utazóként forgathatja a könyvet, hogy minél messzebbre jusson a megismerés útján, és segítséget kapjon saját élete rejtélyének megfejtéséhez.

A munkával, lecsendesüléssel, visszavonulással töltött negyven nap spirituális történései útmutatóul szolgálhatnak azok számára, akik vállalni szeretnék a legizgalmasabb kalandtúrát: önmaguk lényegének felfedezését, fokról-fokra, buktatókkal, szárnyalásokkal, próbatételekkel, évről évre új kihívásokkal. Az író számára most az ősi kínai hexagramok, a Ji king talányos-költői jelei és szavai, a Biblia és Lourdes jelentik a gondolatébresztő segítséget, megteremtve az összetéveszthetetlenül lírai, lelki, "egzotikus emberi táj" írói hármasságát.

A kötet az Alexandra kiadó gondozásában jelent meg.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr571903542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

olvasótábor 2010.04.12. 17:57:52

Tolvaly Ferenc mindig csalódást okoz nekem

coopR 2010.04.13. 10:01:04

@olvasótábor: Pedig a borító ezúttal szép... :)
süti beállítások módosítása