HTML

Könyváruház

Könyvkereskedés

Friss topikok

Linkblog

2011.11.02. 09:40 Onlineprint

Wilbur Smith: A sólyom röpte

A férfi világcsavargó, a tengerek ura, a törvényeknek fittyet hányó rabszolgakereskedő. Hatalmába kerít mindenkit - legyen bár férfi vagy nő -, akit csak kiválaszt magának. Az asszony orvos, aki eltűnt apja nyomát kutatva, behatol Afrika rejtelmes vadonjába. Nemcsak testi enyhülést, hanem lelki vigaszt, Isten igéjét is viszi a bennszülötteknek.
Robyn Ballantyne és Mungo St. John mint két ősellenség esik egymásnak. Dühüknél csak a szenvedély erősebb, amely egymáshoz hajtja őket, szinte akaratuk ellenére, a sors parancsára. Együtt élik át a nagy kalandot és a lángoló szerelmet, miközben átvágnak a fekete kontinensen, a múlt század második felében, a gyarmatbirodalmak aranykorában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr253346914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása