HTML

Könyváruház

Könyvkereskedés

Friss topikok

Linkblog

2010.08.10. 08:55 Onlineprint

Frei Tamás: A megmentő

Frei Tamás - A Megmentő

Konspiráció, szerelem, hatalom, pénz, tündöklés és leszámolás. A napjainkban játszódó kőkemény thriller kitalált szereplőkkel, de valós helyszínekre röpíti el az olvasókat. A könyv izgalmas utazás egy szövevényes összeesküvés kulisszái mögé. Oligarchák, miniszterelnökök, exlégiósok, Londonban élő magyar modellek és párizsi kémek a főszereplői a Teherántól Budapesten át egészen a francia fővárosig ívelő történetnek. Magyarország titkai egy bennfentes szemével! Élvezd ki és értsd meg, de aztán éld is túl! "Aki nézte a Frei Dosszié sorozatot a tévében, annak nem lesz meglepő a helyszín, a témaválasztás, a szereplők sora, hiszen Frei Tamás a könyvében ugyanazokra a tájakra viszi el az olvasót, ahová elrepítette a nézőit is. Igazi érzelmekről, félelmekről, gondokról, sok-sok kultúráról, távoli tájakról és komoly háttérmunkáról szól a könyv."-/Sz-Könyvajánló/

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr692211100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketeláb 2010.08.12. 16:27:17

Ő is olyan mint a Havas H, kirúgták a tv-ből és hülyeségeket ír

Szubjektív 2010.10.10. 23:29:51

@feketeláb: A Havas mondjuk akkor is írt könyveket, amikor nem rúgták ki, te meg úgy írsz hülyeségeket, hogy nem is olvastad a könyvet. Ami amúgy rohadt jó!
süti beállítások módosítása